Laskiaissunnuntaihin on enää viikko, joten on oiva hetki testata parhaat laskiaispullan täytteet. Onko paras pullan täyte vadelmahillo, mantelimassa, vai kenties nutella? Töhnän seitsenhenkinen raati kokeili erilaisia täytevaihtoehtoja.
Testin voittajaksi selvisi mantelimassan ja kerman yhdistelmä. Nutellan ja kerman yhdistelmä ei saavuttanut suurta suosiota ja jäi testin jumboksi, mutta sen sijaan hilloon yhdistettynä nutella nousi jaetulle toiselle sijalle.
Taulukossa on esitelty kokeillut makuyhdistelmät, kouluarvosana (4-10) ja raadin kommentit.
hillo ja kerma | mantelimassa ja kerma | nutella ja hillo | mantelimassa ja nutella | nutella ja kerma | mantelimassa ja hillo |
---|---|---|---|---|---|
8,3 | 8,7 | 8,5 | 7,5 | 6,5 | 8,5 |
Klassinen ja perinteikäs mutta hieman tylsä yhdistelmä. Hillo antaa mukavaa raikkautta pullaan.Mui bueno! | Täyttävä ja aika makea yhdistelmä, mutta ei se mitään. Tiivis mantelimassa antaa rakennetta kokonaisuuteen.Raadin suosikki! | Yllättävän hyvä, raskas nutella ja raikas hillo tasapainottavat mukavasti toisiaan.Testin yllättäjä! | Liian makea, aika kuiva. | Kuiva, nutella tarttuu hampaisiin. Suklaan ja pähkinän ystävälle! | Mantelimassan ja hillon aromit sopivat hyvin yhteen. Yhdistelmään sopii erinomaisesti kolmanneksi kerma. |